Kjære støttespillere.

Året 2017 ble et godt år for Feet Ministries i Nepal.

Pastor Yam har fått ny og større kirke i Kathmandu. Det blir spennende å se om veksten i menigheten fortsetter. Pastor Yam har også kjøpt hus til seg og barnehjemmet Beth Eden. Bibelskolen er restaurert og fremstår som et godt verktøy for Guds rike i Nepal. Kullet i år har vært helt fantastisk. 3 av dem har allerede startet bibelgrupper på sine hjemsteder rundt om i Nepal. Dette er steder hvor ingen hadde hørt om Jesus tidligere. Når fler og fler blir kristne, nærmer det seg tiden da vi må starte menigheter med kirker og innsette pastorpar.

I tillegg har vi hatt 3 elever fra undergrunnskirken i et land hvor det ikke er tillatt å være kristen i det hele tatt. Dette samarbeidet vil fortsette i årene som kommer. Vi akter å hjelpe og støtte disse kristne som lever under ekstremt vanskelige kår. Forfølgelsen der er langt verre enn i Nepal. I Nepal misliker myndighetene evangelisering og har gjort det straffbart å medvirke til at noen konverterer til annen religion. Men myndighetene blander seg foreløpig ikke inn i menighetene og i vårt arbeid på bibelskolen.

Flere av elevene fra skolen har også begynt å studere teologi ved et fakultetet i India. De ønsker å komme tilbake og bli pastorer hos oss.

Pastor Krishna besøkte i november 3 av bibelskoleelene som har startet opp med bibelgrupper på hjemstedene sine. Det tok han 7 timer å kjøre og 4 timer å gå til den som bor nærmest Kathmandu. Der hadde de en fellesgudstjeneste for 4 grupper. På dette stedet hadde de bygd seg kirke av stein og leire, men de ønsket seg veldig tepper, for det er kalt der oppi fjellet og under gudstjenesten sitter de på gulvet.

Nye misjonsstasjoner?

Spørsmålet er om vi skal gå i gang med nye misjonsstasjoner alt nå? For meg er det stort å leve i en tid da jeg kan bidra til at mange nye misjonsstasjoner blir grunnlagt. Ja, det må være meningen med våre liv at vi i tro og takk støtter dette arbeidet med offer og bønn. Hvilken tid vi lever i! Hvilke muligheter vi har til å hjelpe hundrevis av mennesker til Kristus gjennom dette arbeidet i Feet Ministries.

Myndighetene godtar ikke at barnehjem er sammen med kirker. Da vil de ta bort lisensen til å drive barnehjem. I dag er barnehjemmet Sharadas Shelter i nabohuset til hovedkirken i Kathmandu. De flyttet hit etter jordskjelvet. Milan og Sharada har derfor gått i gang med et byggeprosjekt for et nytt hus til barnehjemmet. Arbeidet er midlertidig stoppet på grunn av pengemangel. De trenger støtte for å fullføre bygningen. De har tatt opp lån fra bank og kjente. Milan og Sharada håper å flytte inn i mai neste år.

Praktisk informasjon

Den store misjonsreisen for 2018 blir fra 9. til 20. februar. Har du lyst på en spennende reise må du snarest ta kontakt med Ragnar. Flyreisen koster kr 8.414 via Qatar. Vi skal besøke steder hvor neppe noen ikke-nepalere noen gang har vært.

Da vil vi takke alle dere som støtter dette misjonsarbeidet. Vi er med på noe som er større enn vi forstår. Nå bygges Guds rike i rekordfart. Vi trenger deg for å satse videre. Vårt mål er 40 misjonsstasjoner i alle distriktene i Nepal. Vi ser at veksten går raskere enn vi hadde tenkt.

I høst har vi i Feet Ministries Venner hatt 3 bibeltimer på Høybråten bedehus, Bergtunveien 2, Oslo. Vi fortsetter med samlinger på følgende søndag 14.1., 4.2., 11.3. 8.4. og 13.5. kl 17 – 19. Ragnar underviser ut fra sin nye bok Frykt ikke. Du er hjertelig velkommen å være sammen med oss.

Vi ber om en ekstra julegave i år. Til tepper til de fire nye bibelgrupper høyt til fjells, til Milan så han kan få flytte inn i nybygget til barnehjemmet, til undergrunnskirken i et land stengt for evangeliet, og til støtte for bibelskoleelevene. Og til nye menigheter så de skal klare å bygge kirker. Vi takker Gud for dere som støtter oss, og ønsker dere alle en god og velsignet jul.